U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Ik ben geboren in Groningen en sinds 1992 woonachtig in Enschede. Hoewel ik mijn hele leven al creatief bezig ben, heb ik pas in 2007 het schilderen ontdekt. Ik volgde lessen om de basistechnieken onder de knie te krijgen en vandaar uit ben ik me verder gaan ontwikkelen. In eerste instantie schilderde ik voornamelijk bloemen, deze ben ik gaan abstraheren tot uiteindelijk alleen de ronde vormen en vrolijke kleuren overbleven. Met dit geheel ben ik gaan experimenteren tot er op een gegeven moment creaties ontstonden die kenmerkend zijn geworden voor mijn schilderijen. Mijn werk is een blijvende zoektocht naar kleur- en vormcombinaties. Herkenbare en minder herkenbare vormen uit de natuur zijn hierbij het uitgangspunt.

Een aantal van mijn schilderijen is te koop, hiermee sta ik regelmatig op kunstmarkten en beurzen. Natuurlijk is het mogelijk de schilderijen tussendoor te bekijken, dit kan eventueel ook bij u thuis.

Simone